Beste klant,

Het coronavirus houdt ons allen in de greep, wij zijn hierdoor gaan reorganiseren waardoor
we tijdelijk alleen per mail (service@coolmix.nl) bereikbaar zijn en niet telefonisch. Ook omdat veel
van onze collega’s vanuit thuis moeten werken.

Wij hopen op uw begrip.

Waarom Coolmix

De definitie voor Refurbished is het schoonmaken, opfrissen en renoveren van een product. De letterlijke vertaling voor refurbish vanuit het engels is 'oppoetsen'. Refurbished producten zijn producten die retour zijn gekomen bij de fabrikant om diverse redenen.

Refurbishment is een relatief nieuw concept dat snel aan populariteit wint. Ondanks dat het steeds vaker opduikt is het nog niet altijd duidelijk wat refurbishment precies inhoudt. Met ‘refurbished’ verstaan we producten die eerder ‘gebruikt’ zijn geweest en die dankzij een opknapbeurt van onze experts weer als nieuw zijn.

Een Refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe originele onderdelen én de nieuwste software. De refurbished telefoons van Coolmix zijn technisch gecontroleerd op minimaal 50 punten en hebben een geheel nieuwe buitenkant. Dit betekent dat de telefoon een nieuwe behuizing, nieuwe knoppen én een nieuw Touchscreen heeft.

Daarnaast krijg je ook nog eens de originele USB lader meegeleverd. Het verschil tussen een refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe telefoon is hierdoor bijna niet onderscheidbaar. (De earpods zijn niet inbegrepen, deze kun je wel apart bijbestellen!)

Andere bedrijven kunnen echter op een andere manier werken, waardoor er wel krassen en beschadigingen op de telefoon zichtbaar zijn. Ook krijg je namaak (copy) accessoires waardoor dit veel problemen kan opleveren met zowel je batterijduur en de laadconnector. De Refurbished telefoons bij Coolmix worden altijd 100% vrij van gebruikerssporen mét de originele (laad) accessoires geleverd. Dit onderscheidt onze refurbished telefoons met die van andere aanbieders!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Daarom controleren wij dagelijks de prijzen bij vergelijkbare concurrenten. Zijn deze prijzen lager, dan passen wij onze prijzen daar direct op aan. Dankzij de Coolmix Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Want zie je het product van jouw keuze of jouw aankoop bij een van onderstaande concurrenten toch voordeliger, dan passen wij de prijs aan of betalen wij je het prijsverschil terug, zelfs tot 7 dagen na aankoop.

De Coolmix Prijsgarantie is van toepassing op de websites van de volgende concurrenten:

■ Leapp ■ Smart2have
■ Forza Refurbished ■ Mobico
■ Swoop ■ Renewd    

Let op: Hierboven genoemde aanbieder bieden Refurbished Apple producten mét zichtbare gebruikerssporen aan in verschillende product condities. Deze zijn te herkennen aan het aantal sterren dat ze meekrijgen. Zelfs het vijfsterren conditie bevat lichte gebruikerssporen. Maar er zijn ook aanbieders die geheel krasvrij verkopen, lees de voorwaarden dus goed door want alleen krasvrije producten mét 24 maanden garantie kun je vergelijken met die van onze prijs!

Tip: Als je een product vindt die goedkoper is dan Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een kleine vergoeding!