Apple iPad 2017 128GB Zwart

Als nieuw - géén gebruikerssporen

Beschikbaar: levertijd 3 tot 5 werkdagen

Beschikbaar: levertijd 3 tot 5 werkdagen

Nieuw prijs 799,-

Onze prijs 299,-

De iPad Air 2 is tot 22% dunner en lichter dan haar voorgangers, waardoor je hem nog makkelijker meeneemt. Lees al jouw favoriete blogs of bekijk films in een hoge resolutie op het Retina display. Het aluminium design ligt lekker in de hand waardoor je de iPad Air uren vast houdt. Zo neem je moeiteloos selfies of videochat je via FaceTime. Met iOS navigeer je snel door menu's en download je eenvoudig de meeste recente apps via de Apple Store. Een refurbished iPad Air wordt door Coolmix standaard geleverd met 2 jaar garantie en is voorzien van de nieuwste versie iOS.

Wat betekent Refurbished

Een refurbished tablet is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe onderdelen (inclusief batterij) én de nieuwste software. De refurbished tablets van Coolmix zijn technisch gecontroleerd op minimaal 20 punten en hebben een geheel nieuwe buitenkant. Dit betekent dat de telefoon een nieuwe behuizing, nieuwe knoppen én een nieuw scherm (touchscreen en LCD) heeft. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires bijgeleverd. Het verschil tussen een refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe telefoon is hierdoor niet onderscheidbaar.

Korte omschrijving iPad Air 2 Refurbished

De iPad Air 2 heeft een prachtig 9,7‑inch Retina-display, een krachtige A10 Fusion-chip, batterij voor een hele dag en geavanceerde camera’s aan de voor- en achterkant. Bevat ingebouwde apps. In de App Store vind je geweldige educatieve apps, waaronder een keur aan AR‑apps. En met iOS 11 werkt iPad prettiger, persoonlijker en slimmer, waardoor je meer voor elkaar krijgt dan ooit.

De iPad Air 2 met abonnement of als los toestel kopen?

Twijfel je tussen het nemen van een abonnement of het kopen van een iPad Air 2 als los toestel? Heel begrijpelijk. Toch kiezen meer mensen ervoor om een los toestel te kopen. Dit komt omdat het je geen negatieve BKR registratie oplevert. De meest voordelige keuze is om een iPad Air 2 bij Coolmix te kopen en deze te combineren met een sim-only abonnement.

Altijd de beste prijs met de Coolmix prijsgarantie!

Bij Coolmix weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zijn namelijk uitgeroepen tot de goedkoopste volgens de Consumentenbond. Hoe we ook ons best doen, het kan gebeuren dat wij een lagere prijs bij een concurrent over het hoofd zien. Daarom hebben we de Coolmix Prijsgarantie. Als je een product vindt die goedkoper is dan bij Coolmix mét dezelfde voorwaarden? laat het ons weten, we passen niet alleen onze prijs aan, maar voor je oplettendheid krijg je ook een korting! meer hierover.

Wat zit er in de doos?

  • iPad
  • Adapter
  • Data kabel
  • Boekje

Premium Refurbished ®

Coolmix Premium Refurbished is een geregistreerd merk.

In winkelmandje

Overtuig jezelf. bekijk de video