Beste klant,

Het coronavirus houdt ons allen in de greep, wij zijn hierdoor gaan reorganiseren waardoor
we tijdelijk alleen per mail (service@coolmix.nl) bereikbaar zijn en niet telefonisch. Ook omdat veel
van onze collega’s vanuit thuis moeten werken.

Wij hopen op uw begrip.

Wat is Refurbished

Bekijk hier een productvideo van een van onze Premium Refurbished toestellen.

Een refurbished telefoon is eerder gebruikt maar volledig gerepareerd, schoongemaakt en voorzien van nieuwe onderdelen (van binnen en van buiten) én de nieuwste software. Zo nodig is het product voorzien van nieuwe onderdelen zoals een batterij of nieuwe behuizing. Hierdoor is het product kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan goedkoper.

Alle Premium refurbished telefoons bij Coolmix zijn technisch gecontroleerd op minimaal 50 punten en hebben een geheel nieuwe buitenkant. Daarnaast krijg je ook nog eens de originele accessoires meegeleverd. Het verschil tussen een refurbished telefoon van Coolmix en een nieuwe telefoon is hierdoor niet onderscheidbaar.

Refurbishen houdt in

  • Een certified technische controle van de hardware
  • Het grondig schoonmaken (van binnen en van buiten)
  • Het verwijderen van externe bedrijfskenmerken.
  • Een gecertificeerde data wipe
  • Het upgraden (opwaarderen) van de software indien nodig

Voordelen van refurbished telefoons

  • Een refurbished product is goedkoper dan nieuw
  • Hergebruik en dus goed voor het milieu
  • Oudere modellen nog vaak beschikbaar
  • Extra controle op eventuele mankementen in tegenstelling bij aankoop van een tweedehands product via een particulier

Garantievoorwaarden

Standaard 24 maanden garantie, onverminderd de wettelijke garantie. Bekijk hier de garantievoorwaarden

Alle hardware die Coolmix aanbiedt heeft dankzij onze tests en eventuele upgrades een levensduur van drie tot vijf jaar, afhankelijk van het type product.

Coolmix is de grootste aanbieder van refurbished telefoons met het grootste aanbod. Coolmix onderscheid zich van overige van aanbieders, door haar toestellen totaal krasvrij aan te bieden. Daarnaast zijn alle toestellen voorzien van originele accessoires. De refurbished telefoons welke aangeboden worden door Coolmix zijn daardoor niet van nieuw te onderscheiden. Coolmix Premium Refurbished is een Europees geregistreerd merk.

Goed voor het milieu én voor je portemonnee ;)

Refurbished telefoons zijn telefoons die retour zijn gekomen bij de fabrikant om diverse redenen. Wij kopen deze telefoons op en assembleren deze op een duurzame manier. Bij ons komt er geen ‘zogenaamde’ Robot aan te pas, wat andere bedrijven echter wel menen. Alle telefoons bij Coolmix worden per stuk door échte mensen gecontroleerd en worden één voor één uit elkaar gehaald en indien nodig voorzien van nieuwe originele en/of gerecyclede onderdelen. Deze onderdelen kunnen eerder gebruikt zijn maar weer volledig schoongemaakt en zonodig gerepareerd of refurbished. Zo bespaar je niet alleen op je nieuwe aankoop maar het is ook nog eens milieubewust ;)