Beste klant,

Het coronavirus houdt ons allen in de greep, wij zijn hierdoor gaan reorganiseren waardoor
we tijdelijk alleen per mail (service@coolmix.nl) bereikbaar zijn en niet telefonisch. Ook omdat veel
van onze collega’s vanuit thuis moeten werken.

Wij hopen op uw begrip.

Over Coolmix

Coolmix is dé marktleider met het grootste assortiment premium refurbished telefoons van A-merken met de beste kwaliteit, service en 2 jaar garantie! Bij ons staat de klant centraal. Dit realiseren wij door middel van goede kwaliteitsproducten te leveren en een uitstekende klantenservice te hanteren tegen de beste prijs.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur en als je op werkdagen besteld, is je bestelling morgen gratis in huis! Verder is het voor ons belangrijk dat jij tevreden bent over het bestelde product. Wij bieden je de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden het product binnen 14 dagen retour te zenden. Je krijgt dan ook je geld terug indien de retournering voldoet aan onze retourvoorwaarden.

Om de betrouwbaarheid te verhogen maken wij gebruik van post-order beoordelingen. Na iedere bestelling ontvang je een uitnodiging om een review te plaatsen over het verloop van de bestelling, de webshop en eventuele andere opmerkingen. Het plaatsen van een beoordeling is uiteraard geheel aan jou, wij waarderen het enorm omdat wij jou daardoor nog beter kunnen helpen met je volgende aankoop.

Naast de uitstekende service en betrouwbaarheid wil je natuurlijk ook voordelig shoppen? Wij rekenen daarom géén verzendkosten bij je bestelling. Daarnaast zorgen wij ook dat onze prijzen voortdurend scherp blijven zodat je nooit teveel betaalt.

    • Coolmix B.V.
    • Konijnenberg 37
    • 4825 BC Breda
    • info@coolmix.nl

  • KvK-nummer: 67459773
  • BTW-nummer: NL857004451B01